SiteVision
SiteVision
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

DAVID PHILLIPS

Storytelling – en vetenskapligt säljande magi

Föredraget hölls 2017

Tid: 08.30-09.15

Datum: Onsdag 18 oktober

Plats: Kongressen

En inblick i en uråldrig form av magi som fått nytt liv.

Detta föredrag filmades ej.

Sedan urminnes tider har vi nyttjat storytelling för att övertyga om idéer och överbrygga kunskap mellan generationer. Vår hjärna är skapad, nej – optimerad för storytelling. Och det mest spännande av allt är alla nya studier som formligen haglar kring ämnet där vi på ett neurologiskt, psykologiskt och biologiskt plan kan se vilken enorm effekt storytelling har när vill lära någon något, när vi vill övertyga eller sälja något.

David Phillips ger dig en insyn i de psykologiska, neurologiska och biologiska effekterna av riktigt bra storytelling, och hur du kan bli en trollbindande berättare – en berättare som lär ut, säljer och övertygar med precision.

Om David

Med ett stort intresse för neurologi och kommunikation har David Phillips tagit steget ut i föreläsningsvärlden. Han är i dag en av Europas mest uppskattade föreläsare och utbildare inom presentationsteknik och retorik. David Phillips hjälper dig att skala bort allt det onödiga och hela tiden tänka på målet med din presentation, så att ditt budskap verkligen går fram.

Limepark
Soleil
Advant
Bouvet
CGI
Consid
Cybercom
ETU
Funka
HiQ
inUse
MediaflowPro
QBank
ReadSpeaker
Semantix
Språkkonsulterna
Storm Commerce
Tieto
Toxic
Vemendo
Vizzit