SiteVision
SiteVision
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

JENNIE THORÉN JOHNSON & JIMMY ALFREDSSON

SiteVision och SharePoint - i en effektiv och redaktörsvänlig kombination

Föredraget hölls 2017

Tid: 09.40-10.10

Datum: Onsdag 18 oktober

Plats: Handskmakaren

Så kan du utnyttja SiteVisions styrkor för webbpublicering med SharePoints kraftfulla dokumenthantering. Sömlöst för besökarna, enkelt för webbredaktörerna.

 

En enkel, kraftfull och säker tjänst för dokumenthantering och som kan visa dokument både på intranät och externwebb utan att behöva lagras dubbelt, det står högt på många organisationers önskelista. Soleil skapade en modul som kombinerar SiteVision med SharePoint utifrån Hudiksvalls kommuns behov av att visa dokument på sitt nya intranät och externwebb.

Jennie Thorén Johnson och Jimmy Alfredsson berättar mer om fördelarna med SharePoints dokumenthantering och hur man kan koppla ihop Office 365-funktioner med SiteVision i vår enkla och säkra modul Office 365 Connector.

Om Jennie

Jennie Thorén Johnson är certifierad projektledare på Soleil med över 10 års erfarenhet av projektledning inom både intern- och externwebb. Jennie har även en gedigen bakgrund inom systemutveckling o brinner för att skapa verksamhetsnytta hos sina kunder.

Om Jimmy

Jimmy Alfredsson arbetar på Soleil och har mer 10 års erfarenhet av SharePoint- och .NET-lösningar. Med bred erfarenhet av interna lösningar i framförallt SharePoint, i allt från stora Enterprise-lösningar till mindre intranät, är Jimmy specialisten som paketerar de mest uppskattade kundanpassade lösningarna.

Soleil sponsorsida
Limepark
Soleil
Advant
Bouvet
CGI
Consid
Cybercom
ETU
Funka
HiQ
inUse
MediaflowPro
QBank
ReadSpeaker
Semantix
Språkkonsulterna
Storm Commerce
Tieto
Toxic
Vemendo
Vizzit