SiteVision
SiteVision
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

RICKARD JANZ & ULF DANEKLEV

Den digitala paradoxen – analoga kunder i en digital värld

Föredraget hölls 2017

Tid: 11.10-11.40

Datum: Onsdag 18 oktober

Plats: Tunnbindaren

Hur kan du göra kundinteraktionen digital?

 

I vår vardag, när vi håller kontakt med våra vänner, barn, familj är de flesta av oss digitala i dag. Vi ”messar”, text- och videochattar med varandra och det går långt över 9 digitala interaktioner på varje telefonsamtal.

Men…

Tittar vi på hur de flesta organisationer väljer att kommunicera ser det helt omvänt ut. “Våra kunder föredrar att kommunicera med oss via telefon”, är ett vanligt mantra.
Men, är det verkligen så?

Framtiden är digital och den är dessutom redan här, vilket vi kan se i alla investeringar i e-tjänster, självserviceprocesser och andra digitala koncept på webb, mobil och appar.

Vi berättar om hur ni kan ta nästa steg i att också göra kundinteraktionen digital. Vi visar möjligheter, inklusive konkreta live exempel, på hur en dialog med era kunder kan vandra sömlöst mellan automatiserad och personlig interaktion, direkt i era digitala tjänster.

Om Ulf

Ulf Daneklev är verksamhetsarkitekt och expert inom informationsanalys och informationshantering på Tieto. Ulf har arbetat med sökmotorer, kunskapshantering och informationshantering sedan början på 2000-talet och har drivit utveckling av lösningar och tjänster i ett flertal branscher både som konsult, och som anställd på produktbolag och myndigheter.

Om Rickard

Rickard Janz är Marknads och Försäljningsansvarig på Vergic, som samverkar med Tieto och tillhandahåller molnbaserade lösningar för digitala kundmöten till flera av våra största myndigheter i Sverige. Rickard har jobbat med både utveckling, försäljning, tjänstepaketering och som konsult inom området digitalisering och digitala tjänster sedan början på 2000-talet, både som anställd och i egen verksamhet.

Tieto sponsorsida
Limepark
Soleil
Advant
Bouvet
CGI
Consid
Cybercom
ETU
Funka
HiQ
inUse
MediaflowPro
QBank
ReadSpeaker
Semantix
Språkkonsulterna
Storm Commerce
Tieto
Toxic
Vemendo
Vizzit