SiteVision
SiteVision
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

GULDSPONSOR

2017

Bouvet

Bouvet

Vi på Bouvet har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa våra kunder skapa och förvalta digitala lösningar. Vi anpassar varje projekt för att passa det specifika uppdraget, kundens behov och krav. Vår målsättning är alltid att ta fram digitala lösningar som verkligen betyder något för våra kunder, deras användare och anställda.

Om oss

Bouvet Sverige har kontor i Malmö, Stockholm och Örebro. Vi har bred kompetens med erfarna konsulter i roller så som utvecklare, projektledare, scrummasters, digitala strateger, interaktionsdesigners, användbarhetsexperter, art directors, formgivare och gränssnittsutvecklare. Vårt moderbolag finns med 11 kontor i Norge, tillsammans i koncernen är vi fler än 1100 anställda. Vi samarbetar tätt med våra kollegor på andra sidan gränsen både i projekt och kompetensutveckling.

Vårt SiteVision-team

Vi har ett dedikerat team som ansvarar för leverans, support och förvaltning av alla våra SiteVision-projekt. Teamet jobbar tillsammans under hela projektleveransen och bidrar med sin unika kompetens för att garantera kvalitet. Vi har gedigen erfarenhet av att utveckla såväl sociala intranät som externa webbplatser baserade på SiteVision.

Vår målsättning är att leverera moderna, visuella och strukturerade webblösningar. Dessa följer W3C standard och är tillgänglighetsanpassade enligt WCAG 2.0. Alla våra lösningar är responsiva med innehåll anpassat för den enhet besökaren använder (mobil, läsplatta eller dator).

Våra referenser finns på https://www.bouvet.se/vi-kan/sitevision

Limepark
Soleil
Advant
Bouvet
CGI
Consid
Cybercom
ETU
Funka
HiQ
inUse
MediaflowPro
QBank
ReadSpeaker
Semantix
Språkkonsulterna
Storm Commerce
Tieto
Toxic
Vemendo
Vizzit