SiteVision
SiteVision
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

GULDSPONSOR

2017

inUse

inUse

Vi på inUse är experter på samspelet mellan mänskligt beteende och digital design. Kombinationen är unik och gör det möjligt att omsätta strategier till innovativa produkter och tjänster som användarna älskar - och på ett sätt som inte bara gör skillnad för affärerna utan också bidrar till långsiktig hållbarhet.

Vi är nästan 100 researchers, designers, projektledare, strateger och utvecklare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Denver. Hälften kvinnor och hälften män. Alla mycket kunniga, och djupt engagerade i sitt område. Bland våra kunder återfinns såväl globala företag som mindre kommuner.

Vi jobbar med allt från intranät, webbplatser och digital arbetsmiljö till framtidens transporter och innovativa vårdlösningar. Vi är teknikoberoende och har därför valt att ha ett litet kärnteam av några av landets absolut bästa front-end-utvecklare, och därutöver jobba med kundens egna utvecklare eller med samarbetspartners. På inUse delar vi gärna med oss av vår kunskap. Våra uppdrag har ofta inslag av kompetensöverföring, och vi har en omfattande utbildnings- och coachningsverksamhet som vi kallar inUse Academy. Vi arbetar också mycket med metodutveckling och har genom åren bland annat utvecklat de populära metoderna Effektkartläggning och Effektstyrning (eller Impact Mapping och Impact Management som de heter på engelska).

Vi arrangerar också en av Europas största konferenser inom Service Design och User Experience; From Business to Buttons. Bland talarna återfinns t.ex. Apple-grundaren Steve Wozniak, UX-legenden Don Norman och Nobelpristagaren och fd vicepresidenten Al Gore. Det är även vi som står bakom tävlingen inUse Awards för att uppmärksamma design som gör verklig skillnad. 2015 satt bland andra Anna-Karin Hatt och Karin Nygårds i jury, och det året gick förstapriset till Sitevision.

Vill du veta mer om inUse kontakta gärna Johan Berndtsson (grundare och vice VD) på johan.berndtsson@inuse.se, och vill du veta hur vi kan hjälpa dig med digitala arbetsplatser och intranät med t.ex. Sitevision, kontakta Ingrid Domingues (ansvarig för området Digital Workplace) på ingrid.domingues@inuse.se.

Limepark
Soleil
Advant
Bouvet
CGI
Consid
Cybercom
ETU
Funka
HiQ
inUse
MediaflowPro
QBank
ReadSpeaker
Semantix
Språkkonsulterna
Storm Commerce
Tieto
Toxic
Vemendo
Vizzit