SiteVision
SiteVision
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

PLATINUMSPONSOR

2017

Soleil

Vi på Soleil hjälper dig till den bästa lösningen oavsett om du behöver ett intranät eller en extern webbplats. Den lösningen kan vara helt skräddarsydd med specifika integrationer och unik design. Den kan även vara ett av våra kostnadseffektiva, väl beprövade, färdiga paket som redan från start är responsivt och uppfyller alla krav på tillgänglighet. Med Sveriges mest uppskattade publiceringsverktyg blir din nya webb en dröm att arbeta med.

Teknik, design och innehåll – en digital helhet

Hos oss arbetar ett ambitiöst gäng certifierade SiteVision-utvecklare. Alla utvecklare har dessutom gått Funkas utbildning i WCAG 2.0 med fokus på nivå AA. Vi har även specialister som kan hjälpa dig på en rad områden; projektledning, UX och grafisk design, contentstrategier och sökmotoroptimering samt mycket uppskattade utbildningar i SiteVision. Allt för att du ska få en komplett helhetslösning.

SiteVision och Office365 – en perfekt kombination med Soleils egen modul

Nu kan du äntligen utnyttja SiteVision för de banbrytande och smarta funktionerna gällande contenthantering samtidigt som du drar nytta av Office365 starka möjligheter kring samarbete. Vi hjälper dig att koppla ihop Office 365-funktioner som dokumenthantering i Sharepoint, Teams och Planner med SiteVision i våra enkla och säkra moduler i Soleils egna Office365 Connector. En sömlös upplevelse för dina besökare både på externsajten och intranätet.

Finalister i alla kategorier i Guldhanden 2016

Vi har levererat en lång rad intranät och externa webbplatser i SiteVision. De mest uppmärksammade projekten har också varit finalister till eller vunnit SiteVisions egna pris för bästa webbplatser, Guldhanden. 2016 var vi den enda SiteVision-leverantören som hade minst en finalist i varje kategori i tävlingen, en av dem vann dessutom;

  • Pensionsmyndigheten (vinnare 2016, Årets bästa intranät)
  • Fortifikationsverket (finalist 2016, Årets bästa intranät)
  • IVL Svenska Miljöinstitutet (finalist 2016, Årets bästa kommersiella webbplats)
  • Varbergs kommun (finalist 2016, Årets bästa offentliga webbplats)

Helt nischad på SiteVision samt specialiserad på intranät och den digitala arbetsplatsen

Soleil är en av Sveriges vassaste leverantörer av SiteVision-lösningar och vi är helt nischade på SiteVision-lösningar och specialister på intranät. Under 2016 omsatte vi 19 Mkr. Vår vision är trivsel och trygghet i det digitala. Det innebär att du som kund både ska trivas och känna trygghet med oss som leverantör och med det vi levererar.

Limepark
Soleil
Advant
Bouvet
CGI
Consid
Cybercom
ETU
Funka
HiQ
inUse
MediaflowPro
QBank
ReadSpeaker
Semantix
Språkkonsulterna
Storm Commerce
Tieto
Toxic
Vemendo
Vizzit