SiteVision
SiteVision
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

SILVERSPONSOR

2017

Toxic

Toxic

Toxic är en komplett digital partner som grundades 1996. Vi är affärsdrivande och levererar alltid affärsnytta på ett effektivt sätt tillsammans med kunder och partners. Tillsammans bildar vi ett fantastiskt team som du kommer att älska att jobba med.

Vår affärsidé

Toxic Interactive Solutions är en digital byrå som arbetar med strategi, utveckling, konstruktion och design av webbaserade affärslösningar som hjälper företag att kommunicera och bedriva handel mot kunder, partners och personal på ett effektivt, lönsamt och enkelt sätt.

Vår vision

Vi drömmer om att göra affärer vi inte trodde var möjliga och att skapa stor affärsnytta för våra kunder. Vi strävar alltid efter att leverera mer och att vara effektivare än andra. Allt vi gör genomsyras av glädje, varje kodrad, affär och möte har ett stort leende.

God kreditvärdighet

Väljer du oss får du en partner med mycket god kreditvärdighet. När du skall inleda längre samarbetet är det viktigt att välja en partner med sunda finanser för att säkerställa ett långt och stabilt samarbete.

Komplett samarbetspartner

Vi är en komplett digital partner. Vi har ett brett produkt- och tjänsteutbud med allt från behovsanalys, design, utveckling, integration och förvaltning. Toxic är affärsdrivande och levererar alltid affärsnytta tillsammans med kunder och partners. Vi besitter en bred tekniskt kunskap som skapar förutsättningar för er digitala resa.

Kunder och uppdrag

Vi har sedan starten levererat över 1500 webbprojekt till över 500 nöjda kunder. Våra uppdragsgivare är allt från små och medelstora företag till stora organisationer. Därför är informationssäkerhet, effektiv informationshantering och kostnadseffektivitet naturliga inslag i arbetet.

Limepark
Soleil
Advant
Bouvet
CGI
Consid
Cybercom
ETU
Funka
HiQ
inUse
MediaflowPro
QBank
ReadSpeaker
Semantix
Språkkonsulterna
Storm Commerce
Tieto
Toxic
Vemendo
Vizzit