Logotyp för Sitevisiondagarna i vitt

Boka boende

Vi reserverar ett antal hotellrum för besökare till Sitevisiondagarna. Hotellrummen hålls fram till augusti och september beroende på hotell. Därefter släpps de till allmänheten.

Välkommen till ett av stadens mest centrala hotell, dessutom ett av de största hotellen i centrala Örebro, med 115 rum. Här har du nära till allt och vi har en hög känsla för service. Parkeringsplatser finns precis bredvid husknuten.

Clarion Hotel Örebro ligger på restaurangtäta Kungsgatan i Örebro. Med 300 meter till slottet och en kort promenad till historiska Wadköping bor du så centralt det går. Välkommen till oss!

Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet som byggdes 1858 är ett av Sveriges mest anrika hotell med 133 rum. Som gäst på Elite Stora Hotellet får du uppleva atmosfären av ett klassiskt stadshotell, med stilfullt inredda hotellrum och en självklar omtanke.

Du bor intill Conventum med stadens attraktioner inom gångavstånd. Örebro är en stad som har mycket att erbjuda sina besökare. När du bor hos oss kan du träna i vårt gym och varva ned i vår jacuzzi.

Har du fått förhinder?

Du sköter avbokning av hotellrum direkt med hotellet, men vid sen avbokning (i september och oktober), var vänlig att först kontakta Sitevision för att se om någon annan deltagare vill ta över rummet. Mejla oss i så fall på anmalan@sitevision.se.