Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Om SiteVisiondagarna

Fyll på med kunskap och inspiration tillsammans med hundratals branschkollegor, experter och företagare inom webb och intranät.

Vad händer under dagarna?

Du får koll på det senaste inom innehåll, webbrikt­linjer, intranät, trender och spännande digitala och tekniska lösningar. Dessutom får du mingla med massor av härliga branschkollegor.

SiteVisiondagarna är ett evenemang med webbpubliceringsverktyget SiteVision i fokus. Evenemanget riktar sig till dig som är intresserad av SiteVision och digitala trender.

En digital dag

SiteVisiondagarna 2020 blir en digital dag – den 21 oktober – med samma ingredienser som tidigare år. Det blir inspirerande talare under interaktiva föredrag och workshops. Nätverkande med branschkollegor, sponsorer och SiteVision-medarbetare. Föredrag från huvudscenen och flera parallella spår med något för alla. Precis som tidigare, men digitalt.

Guldhanden

Under SiteVisiondagarna delar vi ut SiteVisions Guldhand till de organisationer som med hjälp av SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Alla kan nominera sina favoritsajter som en jury sedan tar fram finalister och vinnare från. Vinnarna presenteras med pompa och ståt under SiteVisiondagarna.

SiteVision Academy

I samband med SiteVisiondagarna får du en exklusiv möjlighet att fräscha upp din kunskap med SiteVision Academy. Här kan du välja på tre olika spår: för redaktörer, för avancerade redaktörer/administratörer och för utvecklare. Mer information kommer.

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer