Sitevision Academy

I anslutning till Sitevisiondagarna 2022 har du chansen att gå en kurs till extra bra pris. Vi erbjuder tre olika kurser, exklusivt rabatterade för deltagare på Sitevisiondagarna. Alla kurser går på Conventum Kongress vid samma tillfälle, måndagen den 17 oktober klockan 13–16ish.

Passa på att gå en Sitevision Academy-kurs

 

Datum

Måndagen den 17 oktober 2022 klockan 13.00–cirka 16.00


Pris

2 950 kronor per person
(Ordinarie pris för utbildning 3 timmar ≈ 4 000 kronor per person)


Hur?

Du bokar din plats i samband med anmälan till Sitevisiondagarna 2022. Om du redan har anmält dig kan du själv uppdatera din bokning genom att klicka på länken i bokningsbekräftelsen.

Workshop: Internkommunikation med Anna Almberg

I år välkomnar vi tillbaka Anna Almberg som vid förra årets Sitevisiondagar kastade ljus på vikten av en fungerande internkommunikation och hennes populära föreläsning i framgångsrik internkommunikation får nu en fördjupning.

Workshopen med Anna stärker dig i rollen som rådgivare och lyfter betydelsen av ditt arbete och vilken typ av innehåll som skapar mest värde för din verksamhet. Du får med dig verktyg för att skapa riktning och kliva fram i yrkesrollen. Hur du coachar, definierar ansvar och roller, strukturerar budskap och kommunikationskanaler.

Den interna kommunikationen har verkligen fått en ökad betydelse i vår föränderliga värld. Det är jätteviktigt för alla medarbetare att känna att de bidrar och vad de bidrar till. Och hur de bidrar till den viktiga vi-känslan. Dessutom ska alla veta vilken betydelse hen har för den externa bilden av varumärket.

Om Anna Almberg

Anna är en av Sveriges främsta föreläsare inom internkommunikation och kommunikativt ledarskap. Hennes fasta övertygelse är att bra intern kommunikation är en förutsättning för ett hållbart arbetsliv. Mår människorna bra gör organisationen också det.

Fördjupning administratör

Fördjupning Administratör vänder sig till dig som ansvarar för en webbplats eller ett intranät eller delar av den.

Fördjupningskursen fokuserar bland annat på hur du sätter upp etiketter, hanterar Sitevision Marketplace, kopplar CSS till din miljö och hanterar anpassat innehåll.

Förkunskapskrav: Administratör/avancerad redaktör

Kursledare: Sara Kalander och David Hansson

Workshop för utvecklare

Vi kommer ställa frågan inför årets uppsättning av Sitevision Academy riktat mot utvecklare vilket innehåll ni behöver. Utifrån detta kommer vi sätta samman en eftermiddag som riktar sig till dig som är en riktigt avancerad användare av Sitevision.

Målgrupp: Utvecklare

Kursledare: Jimmy Roselin och Klas Hedström

Till toppen