SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Fredrik Lindström

Den mänskliga faktorn

Den mänskliga faktorn - Om den moderna människans livsstil, självuppfattning och teknikberoende.

Detta pass filmas ej.

I Sverige innebär den mänskliga faktorn problem. Det är något vi skyller på då något går snett med maskiner eller i trafiken. Maskiner gör aldrig fel, det är människorna bakom dem som har brustit i sitt jobb. Den mänskliga faktorn är något vi inte kan kontrollera och därför är den ett problem.

I övriga världen är den mänskliga faktorn något positivt. Där står den för det som skiljer oss från alla andra djur. Bara människor har förmågan att göra det oväntade eller göra något som ingen annan gjort tidigare.

Det är dags att se den mänskliga faktorn som en tillgång och inte en belastning. Gör personalen mer fri istället för att styra upp varenda minut, så ska du se att det kommer fram helt nya lösningar. Genom att göra det oväntade får du både personal och kunder att stanna upp och titta en gång till. Ofta behövs inte mer för att saker ska utvecklas till det bättre.

Om Fredrik

Fredrik Lindström är en av Sveriges mest älskade programledare och komiker med dignande prishyllor som vittne. Genom otaliga tv- och radioprogram, filmer, föreställningar och böcker har han väckt vårt intresse för Sveriges historia, svenska språket, mänskliga företeelser och rest världen runt tillsammans med oss i “På spåret”.

Kontakta oss

sitevisiondagarna@sitevision.se

Anmälan

Ulrika Sandberg
anmalan@sitevisiondagarna.se

Sponsorer

Daniel Klingzell
sponsor@sitevisiondagarna.se


SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter