SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Alexander Gustafsson &
Lisa Siljeblad

Sex tips och trix du inte klarar dig utan!

Consid ställde frågan till SiteVision-communityt vad vårt föredrag skulle handla om. Med era svar som facit har vi plockat ihop de bästa tipsen och trixen som du och din webbplats har som mest nytta utav.

Under detta föredrag tittar vi bland annat på snabba men effektiva skript-exempel, smarta lösningar med söklistningsmodulen, tips för att öka sökoptimeringen på din webbplats och fler smarta trix!

Vi ger dig konkreta tips och färdiga lösningar att ta med hem för dig och din webbplats, oavsett om det är ett intranät eller en externwebb. I vår monter bjuder vi även på bonus-tips för dig som lyssnat!

Om Alexander

Alexander Gustafsson är strateg och lösningsarkitekt på konsultbolaget Consid där han även ansvarar för Consids SiteVision-team. Alexander har haft ledande roller i fler än 30 SiteVision-projekt och är en välkänd profil i SiteVision-communityt. Alexander bjuder på stort engagemang och delar med sig av värdefulla SiteVision-kunskaper när möjlighet ges.

Om Lisa

Lisa Siljeblad är utvecklaren och innehållsarkitekten som var en av de första att bli certifierad SiteVision-utvecklare. Lisa har hjälpt många kunder att hitta smarta lösningar och strukturera sina webbplatser och intranät. Lisa har förmågan att hitta smarta, enkla men samtidigt nytänkande lösningar kopplat till en så bra och smidig användarupplevelse som möjligt.

 

Häng med på ett intressant föredrag!

Consid

Kontakta oss

sitevisiondagarna@sitevision.se

Anmälan

Ulrika Sandberg
anmalan@sitevisiondagarna.se

Sponsorer

Daniel Klingzell
sponsor@sitevisiondagarna.se


SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter