Vit logotyp för Sitevisiondagarna

Bli modulernas mästare (ej för teknikfreaks)

Konkret och hands-on. När du har sett det här seminariet kan du bland annat ladda ner och installera en modul från Marketplace. Du kommer kunna anpassa utseendet, hantera teman och justera de globala inställningarna. Problem vi ska försöka reda ut är tekniska behörigheter, organisatoriska behörigheter och inhandling/upphandling. För att inte tala om stolthet och fördom. Men vi löser det ihop, allteftersom. Vårt mål är att du ska känna dig trygg med dessa små tekniska underverk när du lämnar salen.

Ida Dahlén

Kommunikatör och webbutvecklare på Limepark

Evylyn Pettersson

Projektledare och webbutvecklare på Limepark

Om Ida och Evylyn

Ida Dahlén jobbar som kommunikatör och webbutvecklare på Limepark. Med fokus på gränssnittsfrågor i över tio år driver hon nu UX-arbetet i Limeparks egna moduler och brinner för att göra det svåra enkelt i Sitevision. Tillsammans med bland andra Evylyn arbetar Ida med att se över Limeparks egna modulutbud.

Evylyn Pettersson jobbar som projektledare och webbutvecklare på Limepark. Förutom Evylyns insatser i arbetet med Limeparks egna modulutbud och webbprojekt så är hon ofta den första kontakten du som kund har med Limepark. Med teknisk kompetens, förståelse för människor och gedigen erfarenhet av Sitevision ser hon till att Limeparks kunder får snabb och rätt hjälp i supporten.

Logotyp för Limepark
Ida Dahlén

Kommunikatör och webbutvecklare på Limepark

Evylyn Pettersson

Projektledare och webbutvecklare på Limepark