Vit logotyp för Sitevisiondagarna

Snällast vinner

Efter år av hemmajobb är det nu många som är tillbaka på kontoret igen. Och en del känner sig nog aningen ringrostiga. Vad är det viktigaste för en människa på jobbet? Vad skapar effektiva team, funktionell inlärning och dessutom ett lyckligt liv? Svaret på de här frågorna är möjligen precis samma. Om detta handlar denna föreläsning om.

Bob Hansson

Författare, föreläsare, älskad poet och livsfilosof

I den här inspirerande föreläsningen talar Bob Hansson om konsten att ta hand om varandra på jobbet. Är snällhet underskattat? Hur säger man jobbiga saker på jobbet, hur tröstar man en annan människa och kanske den viktigaste frågan: hur gör man med toalocket på sin arbetsplats?

Bob är en av Sveriges mest lästa poeter och har valt att gå sin egen väg i livet. Han kallades för värsting i skolan och förutspåddes en mörk framtid. Men just de egenskaper som han uppmanades ta bort i skolan, är idag detsamma som gör honom så populär. Bob talar om hur en trivsam och effektiv arbetsplats kan uppnås med mjuka värden och hur snällhet kan se ut i praktiken, både mot sig själv och andra. För tänk – vi spenderar ändå halva vår vakna tid på jobbet, och förtjänar att komma hem med ett leende.

Om Bob

Bob Hansson är författare, föreläsare, älskad poet och livsfilosof som ger dig sina tankar om livet med en stor dos kärlek, energi och humor

Bob Hansson

Författare, föreläsare, älskad poet och livsfilosof