Vit logotyp för Sitevisiondagarna

Vad är det som gäller egentligen?

Det är en ständigt aktuell fråga när man pratar om GDPR och Schrems II. Hur ska man tänka och vilka krav ska man ställa i en upphandling? Och vad väntar runt hörnet? Fler lagar? Få koll på allt detta tillsammans med Quickchannel ur ett videoperspektiv förstås.

Joakim Rosenquist

Partner Manager på Quickchannel

Det ska vara enkelt att göra rätt

Nyligen kom eSam* ut med en rapport, där Quickchannel var en av de leverantörer som rekommenderades, men vad innebär rapporten för offentlig sektor? Vilka europeiska leverantörer har fått grönt ljus nu när man inte längre kan använda amerikanska tjänster? Vilka fungerar tillsammans och hur kan en lösning se ut? Det kommer Quickchannel berätta mer om med video i fokus.

* eSam är ett medlemsdrivet program för samverkan mellan 35 myndigheter. Tillsammans vill de ta tillvara på digitaliseringens möjligheter för att underlätta för privatpersoner och företag, och för att använda gemensamma resurser på ett effektivt sätt.

I eSams rapport "Digital samarbetsplattform" tar de upp flera olika verktyg som offentlig sektor kan använda istället för Teams. De här går att integrera med Sitevision och flera av integrationerna finns redan färdiga medan andra är på gång.

Om Joakim

Joakim Rosenquist arbetar som Partner Manager på Quickchannel som är ett svenskt bolag som erbjuder en online videoplattform för dig som vill redigera, hantera, publicera video och sända LIVE med hög kvalite på ett säkert sätt. Quickchannel rekommenderas av eSam, ett svenskt samarbete mellan 35 statliga myndigheter, som en av två svenska leverantörer som uppfyller kraven på GDPR.

Quickchannels logotyp
Joakim Rosenquist

Partner Manager på Quickchannel