Vit logotyp för Sitevisiondagarna

Världens snabbaste intranätsprojekt

Nu för tiden ska allt gå så snabbt – men hur snabbt kan man egentligen ro ett intranätsprojekt i hamn? Det kommer vi få reda på här, så spänn fast er för nu kommer det gå undan.

Matilda Viktorsson 

Affärsansvarig på Sitevision

Daniel Klingzell

Customer success specialist på Sitevision

Hur snabbt kan det gå?

Funderar du på nytt intranät? Det kan ibland kännas svårt och övermäktigt att sätta i gång med ett intranätprojekt, men frukta ej. Vi har uppfunnit hjulet, eller åtminstone skapat intranätsmallar, som får ditt intranätsprojekt att rulla på så att du kan fokusera på de delar som du kan bäst.

Matilda Viktorsson och Daniel Klingzell från Sitevision kommer att visa hur du snabbt och enkelt kommer i gång med våra nya intranätsmallar och delar med sig av sina bästa tips för att ni ska lyckas med ert intranätsprojekt. Kanske kan det gå så snabbt som på 15 minuter – upp till bevis!

Om Matilda och Daniel

Matilda Viktorsson är affärsansvarig på Sitevision med ett skarpt öga för hur vår plattform kan lösa olika kunders behov. Hon har lång erfarenhet av försäljningsyrket och även jobbat med utbildning inom mjukvara.

Daniel Klingzell är Customer Success Specialist på Sitevision med lång erfarenhet av webbprojekt och tekniska lösningar.

Logotyp Sitevision

Affärsansvarig på Sitevision

Daniel Klingzell

Customer success specialist på Sitevision