Logotyp för Sitevisiondagarna i vitt

Säkra ditt projekt från vanliga misstag

1 av 6 planerade webb- och intranätprojekt blir inte av. Och tyvärr så blir inte heller alla genomförda projekt lyckade. Hur kan du förbättra oddsen för att ditt nästa projekt går i mål, och även uppfyller målsättningarna? Pierre Du Rietz delar generöst med sig av tips och råd baserade på fakta från ett stort antal utförda undersökningar och WSA-rapporter.

Pierre Du Rietz

VD och chefsanalytiker, Web Service Award

Fällor du inte vill falla i.

I det här föredraget guidar Pierre Du Rietz dig igenom ett antal olika områden att ha koll på inför ett webb-/intranätprojekt. Vilka fällor och fallgropar finns det? Och hur parerar du dem?

Web Service Awards utförda undersökningar av ett stort antal webbplatser och intranät under många år samt WSAs årliga trendrapporter utgör en gedigen kunskapsbank att gräva ur.

Och Pierre har grävt djupt i datat. I föredraget varvas fakta med konkreta tips så att du får med dig både kunskap och inspiration för att göra din webbplats/ditt intranät ännu bättre.

Om Pierre

Pierre Du Rietz är VD och Chefsanalytiker på Web Service Award. Pierre är även en av grundarna till företaget. Via sitt arbete på WSA så har Pierre undersökt och analyserat hur besökarna uppfattar Sveriges webbplatser och intranät sen 1999.

Han har gästat oss på Sitevisiondagarna många gånger och ingår även i juryn till Sitevision Awards. Pierre leder sen några år tillbaks även WSAs populära digitala fikan om webbplatser/intranät och håller även i en rad andra föredrag/webbinar.

Logotyp Web Service Award.
Pierre Du Rietz

VD och chefsanalytiker, Web Service Award