Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Funka

GULDSPONSOR

Guldsponsor
2018

ETU

sitevisiondagarna 2018 talar Funka om WCAG 2.1 – hur gör man?

Funka startades som ett projekt inom funktionshinder­rörelsen och är idag marknadsledande inom området tillgänglighet.

Vi har under årens lopp gett stöd och hjälp med krav, test, utbildning och rekommendationer kring tillgänglighet och användbarhet till ett stort antal kommuner och myndigheter som använder SiteVision.

I dagsläget ökar lagkraven på tillgänglighet vilket gör att allt fler fokuserar inte bara på externwebb utan också interna system och appar. Samtidigt gör den tekniska utvecklingen att det blir allt viktigare att ha en strukturerad metodik för att säkerställa tillgänglighet genom olika faser i ett utvecklings- design- eller kommunikationsprojekt och naturligtvis även under förvaltning.

Funka arbetar med tillgänglighet vad gäller information i alla tänkbara format, digitala gränssnitt och automater. Våra rekommendationer bygger på praktisk erfarenhet och vetenskaplig grund. Ca 20 % av bolagets verksamhet finansieras av forskningsmedel.

Bouvet
Consid
inUse
Limepark
Soleil
CGI
Cybercom Group
ETU
Funka
HiQ
MediaflowPro
rek.ai
Vemendo
A5 Communication
Quickchannel
ReadSpeaker
Sponsorsida semantix
Språkkonsulterna
Toxic