Sök på sitevisiondagarna.se

GULDSPONSOR

inUse

inUse är passionerade experter på samspelet mellan mänskligt beteende och digital design. Kombinationen är unik och gör det möjligt att omsätta strategier till innovativa produkter och tjänster som användarna älskar - och på ett sätt som inte bara gör skillnad för affärerna utan också bidrar till långsiktig hållbarhet.

Vi är drygt 90 personer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Denver. Vi är ungefär hälften killar och tjejer. Vi blir hela tiden fler. Vi är flest interaktionsdesigner men också ett gäng strateger, formgivare, projektledare och utvecklare. Vi är teknikoberoende och utvecklar därför inte allt själva utan har ett knippe duktiga samarbetspartners. Sitevision är en sådan partner.

Detta jobbar inUse med

Kommunikationsuppdrag där företag vill erbjuda sina kunder en riktigt bra upplevelse, ofta på en starkt konkurrensutsatt marknad. Produkten blir ofta webbplatser eller mobilappar, eller kombinationer av de båda.

Produktdesign - konsumentinriktade eller yrkesspecifika, från smarta klockor till kontrollrum. Ofta är detta tekniskt utmanande projekt, men där förståelsen för användarnas behov och beteenden är avgörande.

Intern effektivitet som t ex intranät, system för tidrapportering, säljstödssystem eller e-handel. Målet är att göra systemen så enkla och effektiva att arbeta med som möjligt.

En av grundstenarna i inUse är att vi gärna delar med oss av vår kunskap. Det har lett till att vi idag har en omfattande utbildnings- och coachningsverksamhet som vi kallar inUse Academy. Vi arrangerar också konferensen From Business to Buttons, Sveriges största UX-konferens med över 850 deltagare 2017. Det är även vi som står bakom tävlingen inUse Awards för att uppmärksamma användbar design. 2015 gick första pris till Sitevision!

Limepark
Soleil
Advant
Bouvet
Cybercoms sponsorsida
Funka
inUse
MediaflowPro sponsorsida
Semantix
Toxic