Sopra Steria logo

Sopra Steria

Du har uppgiften. Vi löser den.

Sopra Steria är Sitevision-partnern med extra bredd

Sopra Sterias Sitevision-team består av certifierade utvecklare som leds av en av marknadens mest erfarna Sitevision-konsulter med mycket nära relation till Sitevision. Vi har stor erfarenhet av Sitevision-lösningar till privat och offentlig sektor och hjälper er med både publik webb som med intranät och integrationer till era underliggande system.

Vårt Sitevision-team är en del av vår digitalbyrå, Experience Design & Solutions, som erbjuder allt från koncept, design, UX, digital marknadsföring, SEO, teknisk analys och arkitektur, utveckling, prestandaoptimering och cybersäkerhet till support och förvaltning.

Vår storlek är vår styrka

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom digital transformation med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Bolaget erbjuder allt från dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling via projekt- och förändringsledning till systemutveckling, testning, driftsättning och daglig förvaltning av IT-system. Med kunskap och erfarenheter från många olika branscher och med hög teknisk kompetens, hjälper Sopra Steria privata och offentliga organisationer i Skandinavien med att ta ett digitalt ledarskap.

Globalt är vi 47 000 medarbetare i 30 länder och hade en omsättning på € 4,7 miljarder 2021. I Skandinavien är vi 3000 kollegor som alla har en expertis inom digital transformation.

Med passion för människor och teknik skapar vi en bättre framtid tillsammans.

The world is how we shape it.

Sopra Steria (SOP) är börsnoterat på Euronext Paris (Compartment A) – ISIN: FR0000050809.

För mer information, besök oss på soprasteria.se.

Till toppen