Vit logotyp för Sitevisiondagarna
Papirfly logotyp

Papirfly

ImageVault DAM (Mediahanteringssystem) har slagits samman med det norska bolaget Papirfly. Genom sammanslagningen kan vi erbjuda allt du behöver och lite till för att hantera dina mediafiler på ett säkert och enhetligt sätt i hela organisationen. 

ImageVault - En verifierad DAM lösning i Sitevision Marketplace

ImageVault DAM för Sitevision gör att ni kan effektivisera och underlätta hanteringen av all er digitala media direkt i Sitevision.

Förutom en smidig integration med Sitevision är ImageVault också ett fristående Digital Asset Management-system och kan användas av hela organisationen. Med de utökade möjligheterna från Papirflys befintliga produktportfölj öppnas helt nya möjligheter upp som vi inte har kunnat erbjuda tidigare. Vi kan nu exempelvis erbjuda extremt smidiga men även kraftfulla mall-verktyg för skapande av banners, broschyrer, mm och varumärkesportaler som används av ledande varumärken världen över.

Kom förbi vår monter och utmana oss med just era behov.

Fördelarna med ImageVault DAM för Sitevision

  • Reducera den tid som spenderas på att leta efter digitala filer
  • Gör det så smidigt och enkelt som möjligt för användaren att arbete med digital media
  • Öka flexibiliteten och era möjligheter att arbeta mer konsekvent och använda media mer framträdande på webben
  • Enkelt att hålla koll på rättigheter och GDPR, samt vart era filer används

Exempel på nya utökade möjligheter i och med fussionen med Papirfly

  • Mall-lösningar i världsklass för att snabbt och enkelt kunna skapa marknadsmaterial som alltid följer er grafiska profil och är låst enligt era önskemål – Ett måste att se för att förstå fulla styrkan i.
  • Varumärkesportaler för att udnerlätta och säkerställa enhetlig profilering av varumärket och grafisk profil för alla internt och externt 
  • Kampanjeplanerare för att bättre överblicka vilka kampanjer som genomför när i tid och i vilka medier med mera.