Logotyp för Sitevisiondagarna i vitt
Advania logotyp

Readspeaker

ReadSpeaker är företaget bakom världens första webbaserade tjänst för uppläsning av webbsidor. Med Readspeaker-modulen i Sitevision får ert innehåll en röst.

Gör ditt innehåll tillgängligt för fler

ReadSpeaker är den mest betrodda oberoende partnern inom digitala röstlösningar för globala företag, institutioner och organisationer. Med över 20 års erfarenhet kan ReadSpeaker med hjälp av AI-drivna text-till-tal-lösningar och expertstöd erbjuda förbättrad tillgänglighet till digitalt innehåll och skapa förutsättningar för mer användarvänliga och engagerande interaktioner med teknik. Företaget erbjuder flexibla lösningar lokalt eller i molnet som ger tillgång till över 110 uttrycksfulla och människolika röster på mer än 35 språk för alla typer av appar och enheter. Vi upprätthåller konsekvent vårt kompromisslösa åtagande när det gäller dataskydd och har hittills röstaktiverat över 10 000 röst applikationer över hela världen.


ReadSpeakers varumärke för digitala röster, readspeaker.ai, hjälper organisationer, integratörer och utvecklare att förbättra användarupplevelsen och öka försäljningen med hjälp av engagerande interaktioner som konsekvent följer varumärkets linje vid samtliga kontaktpunkter. Läs mer på readspeaker.ai och följ gärna oss på Twitter och LinkedIn.