Limepark

Limeparks samtliga medarbetare är specialister på Sitevision. Utöver att vi har branschens längsta erfarenhet av helhetslösningar i Sitevision så står vi främst ut genom att ha väldigt nöjda kunder.

Mycket värde och hög kvalitet per satsad krona

Vi är en lyhörd och engagerad leverantör som värderar kommunikation högt och som har satt stolthet i att infria våra löften. Att hålla tidplan är en självklarhet för oss och vi har en lång tradition av att lämna fasta priser som faktiskt stämmer. Inga obehagliga överraskningar. Limepark är en trygg leverantör som erbjuder mycket värde och hög kvalitet per satsad krona.

Få inspiration och se hur ett projekt kan te sig hos oss genom att se vad vi gjort för andra.

Kundcase på Limepark.se

Tillgänglighet leder till bättre webbkvalitet för alla

Vi arbetar alltid med tillgänglighet i fokus och det finns med som en naturlig del i våra arbetsmoment. Våra webbplatser brukar toppa listorna i Webperfs mätningar av webbkvalitet där tillgänglighet är en central del av testet. Många av våra kunder vittnar också om att de känt ett starkt stöd i dessa frågor under projektfasen med oss som partner.

Hur kan vi hjälpa dig?

Av Limepark kan du få hjälp med bland annat webbutveckling, webbdesign, support och tillgänglighet. I kombination eller som enskilda insatser. Några exempel på produkter vi erbjuder är:

  • Webbplats — byggd på vår omtyckta och robusta grundwebb. Du kan börja jobba med din webbplats samtidigt som vi gör det och ser resultatet medan det växer fram. Tillgängligt, väldokumenterat och fyllt med tips för ett lyckas Sitevisionprojekt.
  • Intranät — byggd på ovan nämnda grundwebb påfylld med både Sitevisions och egna moduler för Social Collaboration.
  • Moduler — Öppettider, Återkoppling och Kollagemeny är bara några exempel. Flera av våra moduler hittar du på Sitevision Marketplace och hela vårt utbud av moduler finns på Moduler på Limepark.se

“De tar fram det bästa både hos sig själva och hos oss som kund”

Rubriken ovan kommer från kommunikatören Lars på Miva i Örnsköldsvik, men kika gärna in efter omdömen från till exempel Pernilla på Tillväxtverket, Maria på VänerEnergi, Ulrika på Halmstad Kommun och Nahal på Kronprinsessparets Stiftelse.

Omdömen på Limepark.se

Lär känna oss

Vi finns utspridda på fem orter i landet — Örebro, Jönköping, Örnsköldsvik, Timrå och lilla Kil — varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Case

Miva sätter service i fokus

Kan man kombinera högre servicefaktor och samtidigt minska egen administration? Absolut. Mivas webbplats med sitt stora utbud av tjänster och funktioner är ett perfekt exempel på just detta. Besöksprognos, sorteringsguide, driftinformation och vanliga frågor är några exempel som kopplar ihop CMS, artificiell intelligens och andra verksamhetsspecifika system med Sitevision. Enkelt för administratörer och oerhört serviceinriktat för besökare. Mivas webbplats placerade sig i absoluta toppskiktet för webbkvalitet bland alla testade offentliga bolag hos Webperf när den lanserades.

Till toppen