webstep logotyp

Webstep

Vi är en komplett och uppskattad Sitevisonpartner för såväl myndigheter som företag inom privat sektor. Som Guldpartner garanterar vi trygg leverans, oavsett om det gäller helhetsåtagande, vidareutveckling eller uppfinna-det-som-inte-finns-lösningar. 

Vi utvecklar morgondagen

Webstep är ett Nordiskt IT-konsultbolag över 90 medarbetare i Sverige som hjälper över 250 kunder med systemutveckling, data science, IT-management och såklart – Sitevision. Tillsammans med våra norska kollegor är vi i skrivandets stund 400 medarbetare i Norden.

Vår vision är att utveckla morgondagen. Det är mer än en slogan. Det betyder att vi ständigt strävar efter att ligga i teknisk framkant, och rent konkret att våra seniora konsulter tar fram lösningar som verkligen gynnar organisationer och många gånger samhället i stort. 

All Sitevision-kompetens du behöver på en plats

Vi ser nästintill oändliga möjligheter med Sitevision som platform. Därför vill vi ständigt bli bättre som Sitevisionpartner. Hittills har vi kommit en bra bit på vägen:

  • Stolt Guldpartner
  • Prisbelönta lösningar 
  • Lokala sitevision-team i Stockholm och Uppsala
  • Lösningsarkitekt med titeln Sitevision Most Valued Professional (MVP)
  • Certifierade Sitevision Website Developer (CSWD)
  • Certifierade Sitevision Solution Developer (CSSD)

Vi tar hand om allt från analys och förstudier till webbutveckling, inklusive utveckling av appar och system. Givetvis ingår också rådgivning, exempelvis för dig som har en webbplats med högre krav på tillgänglighet och säkerhet. Dessutom erbjuder vi dig våra uppskattade utbildningar och seminarier. Och tillsammans med våra designpartners tar vi fram koncept, copy och design samt erbjuder andra typer av innehållsarbete.  

Case

Prevas nya intranät – sökfunktion i världsklass med snygg design

Vårt Sitevisionteam skapade nästa generations intranät som knyter samman över 800 medarbetare i Prevas 22 nordiska kontor. Förstklassig tillgänglighet, bättre målgruppsanpassning, hög funktionalitet och varumärkesbyggande design är nu vardag för alla Prevas anställda. Allt i en molnbaserad lösning med en egenutvecklad allt-i-ett-sökmotor och tilltalande redaktionell miljö. 

Till toppen