etu logotyp

ETU

ETU är ett av landets ledande företag när det gäller att skapa digital tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning. Vårt mål är att alla kanaler och tjänster ska vara tillgängliga och lätta att använda, oavsett vilka förutsättningar du har.

Låt oss hjälpa dig på din tillgänglighetsresa

Tillgänglighetsgranskning

ETU analyserar och testar alla typer av webbplatser, extranät, intranät och appar, för att säkerställa god tillgänglighet.

Tillgänglighetsgranskningar

Test med användare

Vi testar din webb eller funktion tillsammans med användare som har en funktionsnedsättning (och deras hjälpmedel) eller användare utan konstaterad funktionsnedsättning, för att göra den tillgänglig och enkel att använda.

Användartest

Tillgänglighetsanpassning av dokument

Vi kan erbjuda tillgänglighetsanpassning av dokument som ni skickar till oss, samt granskning och analys av tillgänglighetsbrister i befintliga dokument.

Tillgängliga dokument

Utbildning

ETU har utbildningar inom digital tillgänglighet för dig som är redaktör, informatör, beslutsfattare och utvecklare. Hos oss får du utbildning som är både teoretisk och praktisk. Du väljer vilken form som passar dig bäst – i grupp, enskilt, på plats, på distans eller som digital utbildning med text, bild och video i ETU Lärplattform.

Utbildning inom tillgänglighet

Rådgivning, stöd och support

När du behöver stöd och support i ditt tillgänglighetsarbete kan vi hjälpa dig genom hela processen. Denna typ av tjänst är mycket flexibel och utgår helt ifrån dina behov och förutsättningar.

Stöd och support inom tillgänglighet

 

Besök oss på mässan

Katarina Hovbrant på ETU

Linda Hovbrandt, kundansvarig
076 329 38 08, linda.hovbrandt@etu.se

Erika Forsell ETU

Erika Forssell, tillgänglighetsexpert
070 880 70 09, erika.forssell@etu.se 

Katarina Loodh ETU

Katarina Loodh, projektledare
076 329 09 37, katarina.loodh@etu.se 

Till toppen