Vit logotyp för Sitevisiondagarna

Consid

Med spetskompetens, strategiskt fokus och kreativ höjd skapar Consid helhetslösningar i Sitevision för kunder som ställer höga krav på funktion och användarupplevelse.

Consid är Sitevision-partner på platinumnivå och samarbetar med flera av Sveriges största och mest innovativa bolag och myndigheter

Consid är ett IT- och managmentkonsultbolag med ett både rikstäckande och heltäckande utbud av tjänster inom webb och kommunikation. Vi har Nordens största Sitevision-team där samtliga utvecklare är certifierade av Sitevision och levererar smarta och förvaltningsbara Sitevision-lösningar.

Vi skapar starka resultat tillsammans med kunder inom flera branscher, något som syns på det flertal priser och nomineringar bolaget har i ryggsäcken, från t.ex. Web Service Award, Svenska Designpriset, Publishingpriset och Guldhanden/Sitevision Awards. Vi drivs av ambitionen att göra både myndigheter och företag bäst i världen på det de gör, och att bidra till en långsiktigt hållbar och smart utveckling.


Sitevision och Microsoft 365 i kombination

Consid är inte bara partner med Sitevision, vi är bland annat även certifierad guldpartner med Microsoft. Det innebär att vi har ett helt team som jobbar med enbart Microsoft 365. På så vis kan Consid erbjuda en helhet inom Sitevision och Office365 i kombination med allt från krav, behov och analys till leverans av intranät, styr- och ledningssystem, dokument- och ärendehantering, Robotic Process Automation (RPA), Botar, utbildningar och mer där till.

Mer än bara Sitevision

Som komplement till Sitevision-teamet har vi även ett brett tjänsteutbud som möjliggör ett större ansvar i kundsamarbeten, inom allt från webbanalys, digital strategi, förstudier och webbutveckling till apputveckling, systemutveckling, utbildningar och förvaltning. Med Consid som partner får du allt under ett och samma tak. Vi erbjuder även flertalet konsulttjänster inom bland annat tillgänglighet (WCAG), projektledning, samt marknadsföring, UX, design och sökmotoroptimering.

Detta gör Consid till en unik och uppskattad SiteVision-partner som ständigt utmanar, driver på och levererar – från enkla tjänster till de mest komplexa helhetsuppdragen. Denna ledande position och all relaterad erfarenhet har byggts upp under mer än 15 år av nära samarbeten och långsiktiga kundrelationer.
Med över 30 kontor runt om i Sverige och Norge har vi möjlighet att finnas nära dig som kund.

Ramavtal med Consid

Du som kommun, kommunalt bolag eller region har möjlighet att avropa Consids bredd och erfarenhet inom bland annat Sitevision, UX/UI-design, projektledning, testning med mera via ramavtalet IT-konsulttjänster 2016 hos Adda (fd. SKL Kommentus).

Case

SBAB:s medarbetarkultur flyger med nytt intranät

Med intranätet som SBAB:s primära kanal för internkommunikation var man i behov av en digital arbetsplats med kulturbärande funktion, i linje med den moderna organisationen. Som den gemensamma kommunikationsplatsen för alla som jobbar på SBAB, Booli och Boappa skulle intranätet återspegla företagskultur och styrmodell, möjliggöra enkel navigering bland verktyg, information och material samt underlätta medarbetarnas vardag genom att innehålla nyheter, information och verktyg.

Hur gick det? Klicka på knappen och läs om SBABs resa mot nytt intranät och vad medarbetarna tycker om resultatet.