Vit logotyp för Sitevisiondagarna

Consid

Med spetskompetens, strategiskt fokus och kreativ höjd skapar Consid helhetslösningar i Sitevision för kunder som ställer höga krav på funktion och användarupplevelse.

Consid är Sitevision-partner på platinumnivå och samarbetar med flera av Sveriges största och mest innovativa bolag och myndigheter

Consid är det småländska bolaget med huvudkontor i Jönköping som även är ett av de snabbast växande företagen och erbjuder heltäckande lösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Consid har samlat landets främsta experter inom både Sitevision och andra områden för att skapa hållbart långsiktigt värde för din organisation.

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa lösningar som sätter människor i centrum. Från strategi till mål - från idé till verklighet.

Sitevision-experter

Som kund till Consid har du tillgång till maximal expertis via Nordens största Sitevision-team. Samtliga utvecklare är certifierade av Sitevision och levererar smarta och förvaltningsbara Sitevision-lösningar.

På så sätt skapar vi starka resultat tillsammans med kunder inom flera branscher, något som syns på det flertal priser och nomineringar bolaget har i ryggsäcken, från exempelvis Web Service Award, Svenska Designpriset, Publishingpriset och Guldhanden/Sitevision Awards. Vi drivs av ambitionen att göra både myndigheter och företag bäst i världen på det de gör, och att bidra till en långsiktigt hållbar och smart utveckling.

Sitevision och Microsoft 365 i kombination

Consid är inte bara partner med Sitevision, vi är bland annat även certifierad guldpartner med Microsoft. Det innebär att vi även har ett helt team som jobbar med enbart Microsoft 365 (tidigare Office 365). På så vis kan Consid erbjuda en helhet inom Sitevision och Microsoft 365 i kombination med allt från krav, behov och analys till leverans av intranät, styr- och ledningssystem, dokument- och ärendehantering, Robotic Process Automation (RPA), Botar, utbildningar och mer där till.

Mer än bara Sitevision

Som komplement till vår Sitevision-leverans har vi även ett brett tjänsteutbud som möjliggör ett större ansvar i kundsamarbeten, inom allt från webbanalys, digital strategi, förstudier och webbutveckling till apputveckling, systemutveckling, utbildningar och förvaltning. Med Consid som partner får du allt under ett och samma tak. Vi erbjuder även flertalet konsulttjänster inom bland annat tillgänglighet (WCAG), projektledning, samt marknadsföring, UX, design och sökmotoroptimering.

Utöver certifieringar inom Sitevision har vi även flertalet certifierade konsulter inom tillgänglighet enligt International Association of Accessibility (IAAP) samt att Consid är Associate Corporate med IAAP.

Detta gör Consid till en unik och uppskattad Sitevision-partner som ständigt utmanar, driver på och levererar – från enkla tjänster till de mest komplexa helhetsuppdragen. Denna ledande position och all relaterad erfarenhet har byggts upp under mer än 20 år av nära samarbeten och långsiktiga kundrelationer.

Med 40 kontor runt om i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Polen har vi möjlighet att finnas nära dig som kund.

Ramavtal med Consid

Du som kommun, kommunalt bolag eller region har möjlighet att avropa Consids bredd och erfarenhet inom bland annat Sitevision, UX/UI-design, projektledning, testning med mera via ramavtalet IT-konsulttjänster 2016 hos Adda (fd. SKL Kommentus).

Case

Jula utmanar vad ett intranät är och kan vara

Jula Holding växlar upp digitalt – med ett nytt intranät för hela koncernen. Tillsammans med Consid har man under snart 2 års tid utmanat varandra i vad ett intranät är och kan vara. Nu skapar det nya intranätet förutsättningar för samverkan och synergier inom hela koncernen. Nu kan alla medarbetare vara kommunikatörer.

"Det ser vi som en jätteviktig del i vår organisationsutveckling och hoppas att kommunikationen kommer stärkas på alla nivåer i koncernen" – Eleonor Eriksson, kommunikatör på Jula.

Vill du se lösningen och höra Jula berätta mer om resultatet? Klicka på knappen för att spana in vår film och läsa mer om det nya intranätet