Logotyp för Sitevisiondagarna i vitt
Logotyp för Soleil

Soleil

Vi är Soleil, ett expansivt konsultföretag specialiserat på att hjälpa kunder implementera och utnyttja digitala verktyg, som webbplatser och intranät.

Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke.

Det har gjort att vi idag är platinumpartner till Sitevision och därmed ledande i Sverige på att leverera de allra bästa Sitevisionlösningarna till våra kunder.

Vi är så stolta över att våra kunder uppmärksammas och vinner priser för de intranät, webbplatser och samarbetsverktyg som vi har varit med och skapat. Dessutom har vi hos oss på Soleil två stycken MVPer samt två tillgänglighetsexperter med IAAP-certifieringar. Läs mer om våra utmärkelser här.

Case

Kungliga bibliotekets internwebb säkrar det sociala kittet

På Kungliga bibliotekets internwebb är det lätt att både göra rätt och känna sig delaktig. Alla verktyg och all viktig information är samlat på startsidan. Det finns grupper för olika arbets- och intresseområden, designen är helt specialanpassad och ger en snygg och unik inramning tack vare sidfoten, som berättar bibliotekets historia i text och illustrationer. Och apropå historia, medarbetarna kan även ha stenkoll på vem som börjat, slutat eller bytt tjänst. Det är en internwebb som verkligen säkrar det sociala kittet.