SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Morgonseminarium: GDPR är här – med besked

Foto på Erika Malmberg

Erika Malmberg

GDPR blev inte en millenniebugg. Vad kan vi lära oss av de som behandlade GDPR som det?

Inför millenniumskiftet beställdes det mycket IT-tjänster i rädsla för att programmen skulle kapsejsa på nyårsnatten. Men – nästan inget – hände. Som GDPR-rådgivare fick jag väldigt ofta höra att det förmodligen var samma sak när GDPR skulle börja tillämpas. Nu har det gått mer än ett år sedan dess och nu går det inte längre att tro att det går att jämföra med en millenniebugg. Mycket har hänt. Stora bötesbelopp har utfärdas. Många företag och organisationer har granskats och fler är under granskning. Föreläsningen kommer att handla om varför böter utfärdats och vad vi kan lära oss av de utfallen. Därmed kommer allt mellan policyer och avtal till cookies och incidenter beröras.

Om Erika

Kriminalinspektören som tröttnade på att bli inkopplad först efter organisationen eller företaget blivit av med information, saker eller pengar. Erika Malmberg är idag VD för en compliancebyrå som hjälper organisationer och företag att följa lagar och därmed minska riskerna för bedrägeri, dataintrång och andra kostsamma konsekvenser.

SiteVision

Kontakta oss

sitevisiondagarna@sitevision.se

Anmälan

Ulrika Sandberg
anmalan@sitevisiondagarna.se

Sponsorer

Daniel Klingzell
sponsor@sitevisiondagarna.se


SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter