SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Effektiv videohantering med hjälp av integrationer och AI

Joakim Rosenqvist

Hur ny teknik sparar tid och resurser för kommunikatören.

Nya krav på tillgänglighetsanpassning är en utmaning för oss som arbetar med videokommunikation. Screen9 berättar hur AI stödjer arbetet idag och vad som kan göras i framtiden. Samtidigt som tillgänglighetsfrågan är viktig behöver effektiva arbetsflöden skapas för att spara tid, förenkla arbetet och spara pengar. Screen9 visar olika user case där AI och integrationer används för att lösa dessa utmaningar för SiteVisionanvändare.

Om Joakim

Joakim har arbetat med molnbaserade videoplattformar, videoapplikationer, content delivery networks sedan 2006.

Han har haft olika ledande roller i både svenska och Internationella företag. Joakim har genom stor förståelse kunnat omsätta olika tekniska landvinningar till produkter med verklig kundnytta genom åren. Idag leder han säljverksamheten och är ansvarig för partnersamarbeten på Screen9.

Logga screen9

Kontakta oss

sitevisiondagarna@sitevision.se

Anmälan

Ulrika Sandberg
anmalan@sitevisiondagarna.se

Sponsorer

Daniel Klingzell
sponsor@sitevisiondagarna.se


SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter