Om dagarna

Fyll på med kunskap och inspiration tillsammans med hundratals branschkollegor, experter och företagare inom webb och intranät.

Vad händer under dagarna?

Du får koll på det senaste inom innehåll, webbrikt­linjer, intranät, trender och spännande digitala och tekniska lösningar. Dessutom får du mingla med massor av härliga branschkollegor.

Sitevisiondagarna är ett evenemang med webbpubliceringsverktyget Sitevision i fokus. Evenemanget riktar sig till dig som är intresserad av Sitevision och digitala trender.

Två dagar på plats i Örebro

Sitevisiondagarna 2022 kommer återigen att vara på plats i Örebro. Inte för att låta gnälliga (trots att vi är örebroare), men visst är det ändå roligare att ses i verkligheten? Så boka redan nu in den 18–19 oktober i din kalender. Det kommer att bli två dagar fyllda med inspirerande talare, workshoppar och såklart nätverkande med branschkollegor, sponsorer och Sitevision-medarbetare.

Tre personer framför digital skärm på Sitevisiondagarna 2020

Sitevision Awards

Under Sitevisiondagarna delar vi ut pris till de organisationer som med hjälp av Sitevision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Alla kan nominera sina favoritsajter till Sitevision Awards. Finalister och vinnare utses av en jury med experter inom webb. Och vilka vinnarna är presenteras med pompa och ståt under Sitevisiondagarna.

Sitevision Academy är tillbaka

Inom kort kommer vi att presentera årets kursutbud. När anmälan öppnar kan du enkelt boka in dig på en kurs samtidigt som du bokar din biljett. I år kommer vi ha Sitevision Academy på plats igen. Håll utkik här eller i din mejl – för du prenumerar väl på vårt nyhetsbrev? Om du inte har signat upp på vårt nyhetsbrev redan så passa på nu, för att få del av det senaste om Sitevsiondagarna och Sitevision Academy.

Till toppen

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer

Kontakta Oss

Vi hjälper dig gärna

Har du en fråga som du inte hittar svar på? Inga problem. Hör av dig till någon av oss.

 • Jessica Adolfsson
  Projektledare Sitevisiondagarna
  Svart ikon för mejl
  Svart ikon av mobiltelfon
 • Ulrika Sandberg
  Anmälan
  Svart ikon för mejl
  Svart ikon av mobiltelfon
 • Linda Brorsson
  Sponsorer
  Svart ikon för mejl
  Svart ikon av mobiltelfon
 • David Hansson
  Utbildning och Sitevision Awards
  Svart ikon för mejl
  Svart ikon av mobiltelfon
 • Sara Kalander
  Program
  Svart ikon för mejl
  Svart ikon av mobiltelfon
 • Daniel Klingzell
  Sponsorer
  Svart ikon för mejl
  Svart ikon av mobiltelfon

Prenumerera på sitevisiondagarnas nyhetsbrev

Följ oss

Ikon med kryss för att stänga mobilmenyn

Meny

Anmälan

Redan bestämt dig? Då finns det inget att vänta på. Anmäl dig direkt.