Om dagarna

Fyll på med kunskap och inspiration tillsammans med hundratals branschkollegor, experter och företagare inom webb och intranät.

Vad händer under dagarna?

Du får koll på det senaste inom innehåll, webbrikt­linjer, intranät, trender och spännande digitala och tekniska lösningar. Dessutom får du mingla med massor av härliga branschkollegor.

Sitevisiondagarna är ett evenemang med webbpubliceringsverktyget Sitevision i fokus. Evenemanget riktar sig till dig som är intresserad av Sitevision och digitala trender.

Två dagar på plats i Örebro

Sitevisiondagarna 2023 kommer att vara på plats i Örebro. Inte för att låta gnälliga (trots att vi är örebroare), men visst är det ändå roligare att ses i verkligheten? Så boka redan nu in den 17–18 oktober i din kalender. Det kommer att bli två dagar fyllda med inspirerande talare, workshoppar och såklart nätverkande med branschkollegor, sponsorer och Sitevision-medarbetare.

Tre personer framför digital skärm på Sitevisiondagarna 2020

Sitevision Awards

Under Sitevisiondagarna delar vi ut pris till de organisationer som med hjälp av Sitevision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Alla kan nominera sina favoritsajter till Sitevision Awards. Finalister och vinnare utses av en jury med experter inom webb. Och vilka vinnarna är presenteras med pompa och ståt under Sitevisiondagarna.

Till toppen