Vit logotyp för Sitevisiondagarna

Vanliga frågor och svar

Du kanske undrar när årets Sitevisiondagarna går av stapeln eller hur du nominerar till Sitevision Awards? Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren inför Sitevisiondagarna.

Innan eventet

Sitevisiondagarna 2024 – den 22–23 oktober – med samma ingredienser som tidigare år. Inspirerande talare under interaktiva föredrag och workshoppar. Nätverkande med branschkollegor, sponsorer och Sitevision-medarbetare. Föredrag från huvudscenen och flera parallella spår med något för alla.

Vi ses på Conventum i Örebro.

Om du kommer med tåg är det enklast att gå av vid Örebro Södra. Du ser Conventum Arena på andra sidan gatan och alldeles bakom Arenan hittar du Conventum Kongress. Kliver du av vid Centralstationen får du en skön promenad på cirka 10–15 minuter.

Conventums sida hittar du fler tips hur du enkelt hittar hit och vart du kan parkera.

Nej, du kan bara delta på Sitevisiondagarna på plats i Örebro – men alla med en biljett får ta del av alla inspelade föreläsningar i efterhand.

Vi har längtat efter att ses på riktigt igen och att få fira det tillsammans med er under dagarna två – och förstås under kvällsmiddagen med utdelning i Sitevision Awards. Hoppas att vi ses!

Anmälan och betalning hanteras av Conventum (Kongrexum AB, org.nr 556627‑6233) på uppdrag av Sitevision AB.

Bokningen är bindande och betalning av deltagaravgiften betalas mot faktura. Fakturor kommer att skickas ut löpande från september med 30 dagars betalningsvillkor. Sena anmälningar ska betalas senast tre arbetsdagar före Sitevisiondagarnas start. På samtliga priser tillkommer mervärdesskatt om 25 procent enligt lag.

Var noga med att fylla i korrekt fakturaadress. Vid felaktiga uppgifter som innebär kreditering debiteras en administrationsavgift på 100 kronor exklusive moms. Är du osäker på adressen, kontakta din ekonomiavdelning.

Deltagaranmälan kan avbokas kostnadsfritt fram till 31 augusti 2023, därefter är bokningen bindande och går inte att avboka. Deltagarplatser kan däremot kostnadsfritt överlåtas till en kollega. Du kommer att få ett bekräftelsemejl och via det kan du själv ändra i bokningen (fram till den 30 september 2023). Från den 1 oktober 2023 behöver du höra av dig till anmalan@sitevision.se för att överlåta din plats till en kollega.

Under Sitevisiondagarna delar vi ut pris till de organisationer som med hjälp av Sitevision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Alla kan nominera sina favoritsajter som en jury sedan tar fram finalister och vinnare från. Vinnarna presenteras med pompa och ståt under Sitevisiondagarna.

Priset Sitevision Awards hette tidigare Guldhanden, se tidigare vinnare och finalister.

Alla är välkomna att nominera webbplatser och intranät, som är byggda i Sitevision, till Sitevision Awards. Du nominerar din eller dina favoritsajter som du tycker ska ha en chans att vinna.

Under eventet

Några dagar innan Sitevisiondagarna får du en QR-kod på mejlen som du visar upp i registreringen. I utbyte får du en namnbricka (som även funkar som inträdesbiljett till kvällens middag och fest).

Registreringen öppnar tisdagen den 22 oktober 2024 klockan 08.45 på Conventum Kongress (Fabriksgatan 19, Örebro).

Under Sitevisiondagarna kommer du att kunna ställa frågor till talarna via Sitevisiondagarna-appen.

Det du känner dig fin i och din namnbricka.

Självklart vill vi föreviga Sitevisiondagarna genom att ha en fotograf på plats. Fotografen kommer att ta bilder under dag ett och under kvällens middag, underhållning och fest. Fotona kommer att användas i sociala medier och på webben. Om du har fler frågor (eller absolut inte vill vara med på bild) – hör av dig till sitevisiondagarna@sitevision.se

Övriga frågor

Du som har en biljett kommer att få ett mejl när alla inspelade föreläsningar är samlade och redo att tittas på (cirka två veckor efter Sitevisiondagarna).

Våra egna Sitevision-workshops kommer att publiceras på Mina sidor och efter ett år blir filmerna tillgängliga för alla att se på vår YouTube-kanal.

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att inte missa nästa års inbjudan och de senaste nyheterna om Sitevisiondagarna. Tänk på att kryssa i att du vill ha information om Sitevisiondagarna.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar. Via Sitevisiondagarnas kontaktformulär kan vi enkelt hjälpa dig att skicka din fråga till rätt person.