Vit logotyp för Sitevisiondagarna

Vanliga frågor och svar

Du kanske undrar när årets Sitevisiondagarna går av stapeln eller hur du nominerar till Sitevision Awards? Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren inför Sitevisiondagarna.

Innan eventet

Sitevisiondagarna 2023 – den 17–18 oktober – med samma ingredienser som tidigare år. Inspirerande talare under interaktiva föredrag och workshoppar. Nätverkande med branschkollegor, sponsorer och Sitevision-medarbetare. Föredrag från huvudscenen och flera parallella spår med något för alla.

Se våra hålltider för att lättare kan planera din resa till oss.

Vi ses på Conventum i Örebro.

Om du kommer med tåg är det enklast att gå av vid Örebro Södra. Du ser Conventum Arena på andra sidan gatan och alldeles bakom Arenan hittar du Conventum Kongress. Kliver du av vid Centralstationen får du en skön promenad på cirka 10–15 minuter.

Conventums sida hittar du fler tips hur du enkelt hittar hit och vart du kan parkera.

Nej, du kan bara delta på Sitevisiondagarna på plats i Örebro – men alla med en biljett får ta del av alla inspelade föreläsningar i efterhand.

Vi har längtat efter att ses på riktigt igen och att få fira det tillsammans med er under dagarna två – och förstås under kvällsmiddagen med utdelning i Sitevision Awards. Hoppas att vi ses!

Anmälan och betalning hanteras av Conventum (Kongrexum AB, org.nr 556627‑6233) på uppdrag av Sitevision AB.

Bokningen är bindande och betalning av deltagaravgiften betalas mot faktura. Fakturor kommer att skickas ut löpande från september med 30 dagars betalningsvillkor. Sena anmälningar ska betalas senast tre arbetsdagar före Sitevisiondagarnas start. På samtliga priser tillkommer mervärdesskatt om 25 procent enligt lag.

Var noga med att fylla i korrekt fakturaadress. Vid felaktiga uppgifter som innebär kreditering debiteras en administrationsavgift på 100 kronor exklusive moms. Är du osäker på adressen, kontakta din ekonomiavdelning.

Deltagaranmälan kan avbokas kostnadsfritt fram till 31 augusti 2023, därefter är bokningen bindande och går inte att avboka. Deltagarplatser kan däremot kostnadsfritt överlåtas till en kollega. Du kommer att få ett bekräftelsemejl och via det kan du själv ändra i bokningen (fram till den 30 september 2023). Från den 1 oktober 2023 behöver du höra av dig till anmalan@sitevision.se för att överlåta din plats till en kollega.

Under Sitevisiondagarna delar vi ut pris till de organisationer som med hjälp av Sitevision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Alla kan nominera sina favoritsajter som en jury sedan tar fram finalister och vinnare från. Vinnarna presenteras med pompa och ståt under Sitevisiondagarna.

Priset Sitevision Awards hette tidigare Guldhanden, se tidigare vinnare och finalister.

Alla är välkomna att nominera webbplatser och intranät, som är byggda i Sitevision, till Sitevision Awards. Du nominerar din eller dina favoritsajter som du tycker ska ha en chans att vinna.

Under eventet

Några dagar innan Sitevisiondagarna 2023 får du en QR-kod på mejlen som du visar upp i registreringen. I utbyte får du en namnbricka (som även funkar som inträdesbiljett till kvällens middag och fest).

Registreringen öppnar tisdagen den 17 oktober 2023 klockan 08.45 på Conventum Kongress (Fabriksgatan 19, Örebro).

Under Sitevisiondagarna 2023 kommer du att kunna ställa frågor till talarna via Sitevisiondagarna-appen.

Du som är anmäld deltagare får efter Sitevisiondagarna tillgång till inspelade versioner av de allra flesta föreläsningarna från Sitevisiondagarna.

Vi kommer att skicka ut ett mejl så fort de inspelade föreläsningarna är samlade och är redo att tittas på.

Det du känner dig fin i och din namnbricka.

Självklart vill vi föreviga Sitevisiondagarna genom att ha en fotograf på plats. Fotografen kommer att ta bilder under dag ett och under kvällens middag, underhållning och fest. Fotona kommer att användas i sociala medier och på webben. Om du har fler frågor (eller absolut inte vill vara med på bild) – hör av dig till sitevisiondagarna@sitevision.se

Efter eventet

Du som har en biljett till Sitevisiondagarna 2023 kommer att få ett mejl när alla inspelade föreläsningar är samlade och redo att tittas på.

Filmerna blir efter ett år tillgängliga för alla att se på vår YouTube-kanal.

Se inspelningar från Sitevisiondagarna 2022.

Övriga frågor

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att inte missa nästa års inbjudan och de senaste nyheterna om Sitevisiondagarna. Tänk på att kryssa i att du vill ha information om Sitevisiondagarna.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar. Via Sitevisiondagarnas kontaktformulär kan vi enkelt hjälpa dig att skicka din fråga till rätt person.