Vanliga frågor och svar

Du kanske undrar när årets Sitevisiondagarna går av stapeln eller hur du nominerar till Sitevision Awards? Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren inför Sitevisiondagarna.

Frågor och svar

Sitevisiondagarna 2022 – den 18–19 oktober – med samma ingredienser som tidigare år. Inspirerande talare under interaktiva föredrag och workshoppar. Nätverkande med branschkollegor, sponsorer och Sitevision-medarbetare. Föredrag från huvudscenen och flera parallella spår med något för alla.

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att inte missa de senaste nyheterna om Sitevisiondagarna.

Efter två digitala år är det äntligen dags att ses på plats på Conventum Kongress i Örebro igen. Adressen är: Fabriksgatan 17-19.

Om du kommer med tåg är det enklast att gå av vid Örebro Södra. Du ser Conventum Arena på andra sidan gatan och alldeles bakom Arenan hittar du Conventum Kongress. Kliver du av vid Centralstationen får du en skön promenad på cirka 10–15 minuter.

Conventums sida hittar du fler tips hur du enkelt hittar hit och vart du kan parkera.

Nej, i år kan du bara delta på Sitevisiondagarna på plats i Örebro. Vi har längtat efter att ses på riktigt igen och att få fira det tillsammans med er under dagarna två – och förstås under kvällsmiddagen med utdelning i Sitevision Awards. Hoppas att vi ses!

Anmälan och betalning hanteras av Conventum (Kongrexum AB, org.nr 556627-6233) på uppdrag av Sitevision AB.

Bokningen är bindande och betalning av deltagaravgiften betalas mot faktura. Fakturor kommer att skickas ut löpande från september med 30 dagars betalningsvillkor. Sena anmälningar ska betalas senast tre arbetsdagar före Sitevisiondagarnas start. På samtliga priser tillkommer mervärdesskatt om 25 procent enligt lag.

Var noga med att fylla i korrekt fakturaadress. Vid felaktiga uppgifter som innebär kreditering debiteras en administrationsavgift på 100 kronor exklusive moms. Är du osäker på adressen, kontakta din ekonomiavdelning.

Anmälan kan avbokas kostnadsfritt fram till 31 augusti 2022, därefter är bokningen bindande och går inte att avboka.

Deltagarplatser kan däremot kostnadsfritt överlåtas till en kollega. Du kommer att få ett bekräftelsemejl och via det kan du själv ändra i bokningen (fram till den 30 september 2022). Från den 1 oktober 2022 behöver du höra av dig till anmalan@sitevision.se för att överlåta din plats till en kollega.

Du som är anmäld deltagare får tillgång till inspelade versioner av de allra flesta föreläsningarna från Sitevisiondagarna.

Under Sitevisiondagarna delar vi ut pris till de organisationer som med hjälp av Sitevision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Alla kan nominera sina favoritsajter som en jury sedan tar fram finalister och vinnare från. Vinnarna presenteras med pompa och ståt under Sitevisiondagarna.

Priset Sitevision Awards hette tidigare Guldhanden, se tidigare vinnare och finalister.

Alla är välkomna att nominera webbplatser och intranät, som är byggda i Sitevision, till Sitevision Awards. Snart öppnar vi upp för nomineringar. Då kan du nominera dina favoritsajter som du tycker ska ha en chans att vinna.

Om du var anmäld deltagare under Sitevisiondagarna 2021 kan du logga in här och ta del av programmet och föredragen i efterhand. Inloggningsuppgifter har du fått via mejl.

Om du undrar något är det bara att kontakta oss.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar. Via Sitevisiondagarnas kontaktformulär kan vi enkelt hjälpa dig att skicka din fråga till rätt person.

Till toppen