Logotyp för Sitevisiondagarna i vitt

ChatGPT förändrar allt, och mycket mer

Häng med på en inspirerande föreläsning där vi tillsammans utforskar hur denna banbrytande AI-teknik påverkar offentlig sektor, privat sektor och kommunikationsyrken.

Marko Tosic

Grundare och utbildningsledare på ChatGPTutbildning.se

Upptäck hur ChatGPT revolutionerar arbetsmarknaden och samhället!

En guidad föreläsning om hur ChatGPT fungerar, ChatGPTs fantastiska möjligheter, konkreta exempel hur du kan använda ChatGPT i ditt arbete, etiska överväganden och framtidsspaningar. Missa inte chansen att vara i framkant av denna tekniska revolution som redan håller på att förändra samhället, arbetsmarknaden, företagen, offentlig sektor, ditt arbetsliv och även den dig.

Om Marko

Marko Tosic är en entreprenördig konstnär som brinner för skapandet, kreativitet, teknik och människor. Marko driver ImagineX AB som är en digitalbyrå med huvudfokus på UX/UI design, webb och grafisk form där han har jobbat med aktörer från offentlig sektor och privat sektor, med intranät och externwebb, med startups till nationellt etablerade företag och organisationer.

I början av 2023 grundade Marko www.ChatGPTutbildning.se som ett naturligt steg i sitt intresse för skapandet, kreativitet, teknik och människor där målet är att hjälpa utbilda företag och organisationer hur de kan nyttja möjligheterna med ChatGPT på ytterst praktiska och användbara sätt där man ser resultat direkt.

Logo ChatGPT utbildning
Marko Tosic

Grundare och utbildningsledare på ChatGPTutbildning.se