Logotyp för Sitevisiondagarna i vitt

ChatGPT och AI, din värsta konkurrent eller bästa kompis?

Marko Tosic återvänder till Sitevisiondagarna för att dela med sig av det senaste och största inom ChatGPT och AI. Upptäck hur ChatGPT och andra AI-vertyg kan bli dina värdefulla vänner istället för konkurrenter i morgondagens arbete.

Marko Tosic

Grundare och utbildningsledare på ChatGPTutbildning.se

Från AI-genererad musik till deep-fakes: förstå AI:s kapacitet och påverkan

Välkommen till en fördjupad upptäcktsfärd bland AI-verktygen med fokus på hur du gör AI till din bästa kompis. Marko Tosic är en återvändande favorit från förra årets Sitevisiondagarna där han bjöd på en praktisk resa genom ChatGPT:s fantastiska möjligheter och hur du kan använda ChatGPT i ditt arbete.

I år riktar vi blickarna mot en ny, spännande och praktisk sammanställning av de senaste AI-verktygen – allt från kreativa lösningar som Midjourney och Adobe till innovativ AI som hjälper dig att skapa musik och video.

Vi fördjupar oss även i mörkare sidor av AI, såsom deep-fakes – en teknik som blir allt mer vanlig i ljuset av stora politiska händelser som det kommande USA-valet. Kan du verkligen skilja på äkta och AI-genererade bilder?

Om Marko

Marko Tosic är en entreprenördig konstnär som driver ImagineX AB som är en digitalbyrå med huvudfokus på UX/UI design, webb och grafisk form. Han har jobbat med både stora och små aktörer från offentlig sektor och privat sektor.

I februari 2023 lanserade Marko www.ChatGPTutbildning.se och blev därmed först i Sverige med att erbjuda en komplett och fullspäckad utbildning inom AI-verktyget ChatGPT. En ledande ChatGPT-utbildning med mål att lära företag och organisationer att använda ChatGPT på ett praktiskt och effektivt sätt, med synliga resultat direkt. Initiativet var ett naturligt steg i Markos djupa intresse för skapandet, kreativitet och harmonin mellan människor och teknik – och den spännande resan fortsätter i takt med den raska AI-utvecklingen som sker.

ChatGPTUtbildning.se logo
Marko Tosic

Grundare och utbildningsledare på ChatGPTutbildning.se