Logotyp för Sitevisiondagarna i vitt

The Future NOW

Välkommen till The Future NOW, en blixtrande utforskning av de mest avgörande trenderna som formar vår värld och hur vi förbereder oss för framtiden. Jacqueline Kothbauer bjuder in till en djupdykning i globala megatrender, framtidens arbetsliv, AI:s roll i automatisering, och den kritiska aspekten av källkritik och informationsintegritet.

Jacqueline Kothbauer

Business Futurist och B2B Influencer

Utforska framtidens trender och deras effekter på samhälle och arbetsliv

Globala megatrender – Upptäck hur urbanisering, teknologiska framsteg och klimatförändringar påverkar samhällen och marknader världen över. Vi utforskar deras inverkan på internationell ekonomi och individuella val. Nordens förmåga att toppa lyckoindex, förnya näringslivet och bibehålla starka offentliga finanser bygger på bred samverkan i samhället. Låt oss blicka framåt tillsammans.

Framtidens arbetsliv – Se hur tekniken banar väg för ökad personlig produktivitet, fyradagarsvecka och AI-assistenter på bred front. Ta del av ny forskning om hur automatisering förnyar yrkesroller och skapar nya former för samarbete och kommunikation. Med nya insikter om distansarbete, digitala plattformar och en hybrid arbetsmarknad, får du verktygen att leda och innovera i en föränderlig värld.

GDPR, källkritik och tillit i en digital era – Generativ AI ställer stora krav på informationskvalitet och förtroendearbete inom offentliga institutioner och privata aktörer. Ökad användning av AI i olika kanaler och gränssnitt förutsätter bred kompetenshöjning bland medborgare. Därtill kommer datadrivna arbetssätt och samarbetsformer att bli ett allt större inslag på den moderna arbetsplatsen. Det innebär spännande möjligheter och påtagliga risker.

Välkommen till The Future NOW!

Om Jacqueline

Jacqueline Kothbauer är en expert på digital transformation och strategiutveckling med över tjugo års erfarenhet inom allt från riskkapital till spelindustrin. Hon är en karismatisk talare som erbjuder djupgående insikter på globala scener och leder dialoger om industrins framtida trender. Jacqueline är känd för sin förmåga att förutse och integrera teknologiska trender i affärsstrategier, vilket bidrar till hållbar tillväxt och innovation.

På konferenser inspirerar hon med sin förmåga att förklara komplexa koncept med konkreta råd. Hennes passion och insikter gör henne till en ovärderlig resurs för alla som navigerar i den digitala förändringens landskap.

Logotyp Wonderly
Jacqueline Kothbauer

Business Futurist och B2B Influencer