Logotyp för Sitevisiondagarna i vitt
HiQ logotyp

HiQ

HiQ bidrar till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv.

Vi är proffs på Sitevision sedan många år tillbaka och bygger webbplatser stora som små, externwebb som intranät!

HiQ är en komplett leverantör av webblösningar. Vi har under många år utvecklat vår kompetens kring webb för kommunala webbplatser och andra portaler som syftar till att ge effektiv information åt allmänheten. Vi ser till att allt fungerar inklusive servicedesign, webbdesign, grafiskt koncept och grafisk design, utveckling och förvaltning. Vi är vana att arbeta inom offentlig upphandling såväl som privat sektor.

HiQs systemutvecklare är inte bara skickliga på att bygga en ny webbplats från grunden. Våra utvecklare har också ett starkt fokus på att kontinuerligt förbättra och vidareutveckla lösningen under den tekniska förvaltningen. För oss är det av yttersta vikt att våra kunder inte bara är nöjda vid lanseringen, utan att den känslan består genom hela vårt samarbete.

Oavsett om man redan är kund hos oss, är intresserade av att bli en framtida kund, arbetar inom offentlig eller privat sektor, eller har behov av att bygga nytt eller förvalta befintliga lösningar – tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att diskutera era specifika behov och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Kontakta oss

Sandra Lindqvist
Leveransansvarig Sitevision
073-7427157
sandra.lindqvist@hiq.se