Logotyp för Sitevisiondagarna i vitt
Screen9

Quickchannel

Quickchannel gör det enkelt att redigera, hantera, publicera och sända video live i Sitevision.

Arbetar du med video?

Och vill du ta din videokommunikation till nästa nivå? Då ska du välja Quickchannel. Vår videoplattform hjälper dig att skapa, hantera och dela videor – oavsett om det är on demand eller live – i ett enda smidigt arbetsflöde.

Vi har över 20 års erfarenhet av video och arbetar idag med kunder inom både offentlig och privat sektor som Dagens Nyheter, Arbetsförmedlingen, CSN, Skara Kommun och Malmö Universitet.

Vi är den enda videoplattformen i Sverige som rekommenderas av eSam som en fullständigt GDPR-kompatibel videoplattform.

Vill du prata video?
Kom förbi vår monter!

Case

Saab väljer Quickchannel

"Många kan leverera streaming, men det är inte många som kan leverera det till en stor organisation varje dag i veckan. Vi är ett globalt företag - när vi sover är någon annan vaken någon annanstans, och med Quickchannel till hands kan vi lita på att våra kollegor i andra länder får bästa möjliga support."
- Jonas Tillgren, varumärkesansvarig, Saab

Saab har över 100 personer som arbetar inom kommunikation, och de flesta av dem behöver skapa, hantera och dela videor. Quickchannels tjänst möjliggör att alla inom organisationen kan göra det effektivt och säkert. Den ger oss dessutom en plattform för att diskutera idéer och samarbeta effektivt för att uppnå våra kommunikationsmål, säger Jonas Tillgren. Quickchannel har blivit en oumbärlig del av vår kommunikationsportfölj, särskilt under pandemin, då direktsändning spelade en avgörande roll.