Logotyp för Sitevisiondagarna i vitt

Limepark

Ett projekt hos oss drivs med kunskap, ärlighet och kommunikation - men framförallt med hjärtat. Du
ska kunna lita på oss som leverantör. Vi kommer aldrig rekommendera en lösning vi inte tror på. Hos
oss ska du som kund vara 100% nöjd med våra leveranser, oavsett om det är en liten funktion eller en komplett webbplats

Fyra moduler som gör stor skillnad för er webbplats

Vi vill ta tillfället i akt att berätta om fyra moduler som gör stor positiv
skillnad för er webbplats vad gäller service, översikt och interaktivitet.

Öppettider

Öppettider hör till den mest efterfrågade informationen på många webbplatser. De är dock komplexa att hålla enkla och uppdaterade med olika avvikelser. Med vår modul Öppettider ställer man enkelt in scheman över standardöppettider och avvikelser för röda dagar, dag före röd dag, enskilda händelser som utbildningsdagar och annat. Utifrån inställningarna visar våra moduler ständigt de aktuella öppettiderna för vald/valda verksamheter och det blir glasklart för besökarna.

Nyckelfunktionalitet:

  • Enkel central administration
  • Tydlig information om öppettiderna just nu
  • Visa om det är öppet eller stängt för en verksamhet just nu (samt när det stängs/öppnar igen)
  • Visa dagens öppettider för flera verksamheter i en lista
  • Visa veckoschema för en verksamhet (med möjlighet att bläddra framåt/bakåt i veckoschemat)

Modulen skapar enkel administration av något som annars är komplext att ge tydlig information om och vinnarna är därför både redaktörer och besökare.

Filtrerbar listning

På många stora webbplatser är det svårt att få översikt över all information. Med vår modul Filtrerbar listning har vi tillsammans med våra kunder arbetat fram en flexibel, tillgänglig och tydlig modul som råder bot på detta. Med Filtrerbar listning kan du enkelt sortera och kategorisera olika poster, vilket ger dina besökare bättre översikt och en smidig och användarvänlig navigationsupplevelse. Skapa en dynamisk plattform som gör det enkelt för dina besökare att hitta precis det de söker efter.

Nyckelfunktionalitet:

  • Peka ut vilket innehåll som ska listas i modulen
  • Ställ in vilket metadata besökaren ska kunna filtrera träffarna på (exempelvis rapportkategori, nyhetskategorier, geografiskt område för förskolor, vilket status ett planprojekt befinner sig i eller plats för evenemang)
  • Möjlighet till olika vyer för listning (kort/lista eller olika skräddarsydda vyer)

Upptäck hur vår Filtrerbar listning kan förbättra din webbplats och ge ditt innehåll den översikt det förtjänar!

Quiz

Med vår modul Quiz kan du skapa inspirerande kunskapstester, spännande kompasser och steg-för-steg kontroller för behörighetstest. Modulens flexibla inställningar ger dig stor kontroll över hur modulen fungerar, exempelvis genom att välja om besökare ska svara fritt eller i ordning, se resultat direkt eller i slutet och välja om resultattexten ska anpassas efter poängintervall. Skapa ditt eget interaktiva innehåll idag!

Beslutsträdet

Många processer kan vara komplexa för gemene man att sätta sig in i men med Beslutsträdet kan du visa anpassad information baserat på besökarens svar på frågor. Ett exempel är att låta besökaren guida sig själv genom ett komplext beslut som husbyggnation, där modulen genererar en skräddarsydd checklista med nödvändiga åtgärder, tillstånd och viktiga kontakter. Eller så kan besökaren testa om de kvalificerar sig för olika former av stöd eller bidrag och få omedelbara preliminära besked med förslag på nästa steg. Beslutsträdet ger dig möjlighet att skapa engagerande och användarvänliga upplevelser som anpassas i realtid efter besökarens behov.

Upptäck Fördelarna med Moduler på limepark.se

Varför uppfinna hjulet när du kan använda färdiga moduler? Moduler är en smart lösning som sparar både tid och pengar. Istället för att bygga allt från grunden kan du snabbt implementera beprövade lösningar.

Besök vår webbplats limepark.se/moduler och utforska vårt urval. Du kommer att hitta allt du behöver för att förbättra din webbapplikation och spara tid och resurser. Gör livet enklare med moduler från Limepark.

Nyttiga moduler från Limepark som höjer din webbplats

I år bjuder vi på insikter om hur några av våra mest populära moduler kan förbättra servicen på din webbplats och göra den digitala upplevelsen ännu bättre.

Sitevision erbjuder ett stort utbud av grundfunktionalitet för webbplatser. Vårt fokus ligger därför på att ta fram moduler som löser vanliga specialbehov och göra det riktigt bra. Under Sitevisiondagarna kommer vi berätta om hur dessa moduler förbättrar servicen och upplevelsen på din webbplats, men redan nu kan du läsa mer om modulerna på https://limepark.se/nyttigamoduler. Vi ser fram emot att träffa dig och berätta mer i vår monter!