Logotyp för Sitevisiondagarna i vitt
webstep logotyp

Webstep

Vi är en komplett och uppskattad Sitevisonpartner för såväl myndigheter som företag inom privat sektor. Som Guldpartner garanterar vi trygg leverans, oavsett om det gäller helhetsåtagande, vidareutveckling eller uppfinna-det-som-inte-finns-lösningar. 

Vi är en uppskattad Sitevisionpartner för såväl myndigheter som företag inom privat sektor, något som vi fortsätter att få kvitton på

Som guldpartner kan vi garantera trygg leverans, oavsett om det gäller helhetsåtagande, förvaltning eller uppfinna-det-som-inte-finns-lösningar.

Webstep är ett nordiskt IT-konsultbolag med närmare 100 medarbetare i Sverige som hjälper våra kunder med systemutveckling, data science, IT-management och såklart – Sitevision.

Vi ser nästintill oändliga möjligheter med Sitevision som plattform. Därför gör vi stora satsningar för att hela tiden kunna utöka vårt erbjudande för dig som kund. Och som resultat har vi gått från Registrerad Partner till guldpartner på två år.

Varför välja Webstep?

  • Sitevision Guldpartner
  • Prisbelönta lösningar
  • Lokala team nära dig
  • Våra MVPs och certifierade utvecklare inom Sitevision
  • Och mycket mer...

Skapa intranät och externwebb som står ut

Intranätet är din organisations livsnerv, en central plats för samarbete och informationsspridning. Med Webstep får du en skräddarsydd lösning som matchar dina behov som håller medarbetarna engagerade. Externwebben, å andra sidan, är ditt företags digitala ansikte utåt. Vi säkerställer att den inte bara är visuellt tilltalande, utan också reflekterar ditt varumärkes kärnvärden. Med Webstep får du en partner som skapar digitala lösningar som står ut.

All kompetens du behöver på en plats

Från analys till webbutveckling, från rådgivning till utbildningar – vi har allt. Och med våra designpartners skapar vi inte bara vackra webbplatser, utan även innehåll som berör.

Integrationer och införande av Sitevision

Har du redan ett system? Inga problem. Vi är mästare på att införa webbplatser i Sitevision, alltid med ögat på framtiden. Och ja, vi kopplar ihop allt – från Office 365 till Slack.

Förvaltning som anpassar sig efter dig

Oavsett om du behöver support, buggfixar eller större utveckling, är vi här för dig. Och det bästa? Vi anpassar oss efter dina behov, inte tvärtom.

Ditt nästa Sitevisionprojekt börjar här

Vill du veta mer om hur vi jobbar med Sitevision? Besök vår hemsida och se vad våra kunder säger om oss. Och när du är redo, hör av dig. Vi ser fram emot att skapa magi tillsammans med dig!

 

Case

Prevas nya intranät – sökfunktion i världsklass med snygg design

I samarbete med Prevas skapade Webstep ett innovativt intranät som integrerar verktyg som Office365, Outlook, Slack och Teams. Genom att kombinera vår tekniska expertis med Prevas vision, levererade vi en lösning som inte bara ser bra ut, utan också effektiviserar intern kommunikation. Med en unik sökfunktion och en design som andas modernitet, har intranätet “Hello Prevas” blivit en central del av Prevas digitala arbetsmiljö.

"Värdet vi har fått med det nya intranätet hade varit omöjligt att uppnå på egen hand."
- Helena Lundin, Kommunikationschef på Prevas.

Efter lanseringen av "Hello Prevas" har engagemanget bland medarbetarna skjutit i höjden. Men det är bara början. Klicka vidare för att upptäcka alla de fördelar som Prevas nya intranät har medfört.